Om oss

Villaparken

Kronocampingen i Lidköping är en femstjärnig camping med ett område i absolut toppklass - under högsäsong är det ett fullspäckat program för både barn och vuxna. Restaurang Sjökanten är en mycket populär restaurang inne på området som har en meny som passar alla!
Som boende på campingen har du specialpriser till vårt spa-hus med bastu och bubbelpool. Under juni-augusti badar du också gratis i tempererade pooler.

Villavagnar

Morgan Nyman AB har ett mycket stort urval av villavagnar, husvagnar och husbilar till salu i huvudutställningen utanför Stenstorp (mellan Falköping och Skövde). För oss är det självklart att våra besökare har olika behov, smak, budget mm - och vi anpassar vårt lager efter det. För att uppnå tillräcklig mångfald så har vi därför kontinuerligt ca 60 villavagnar i utställningen.

Hos oss hittar du mångårig erfarenhet i villavagnsbranschen i trygg kombination med största fokus på kundservice. Som Sveriges ledande villavagns- leverantörer har vi ett stort och ständigt förnyat lager av villavagnar från de flesta tillverkare, vad du än söker så har vi vagnen som passar dina behov och din budget!

Våra villavagnar ger dig allt från ett nyckelfärdigt bekvämt semesterboende till gör-det-själv objekt, personalboende, turistboende, gäststuga, året-runt-boende eller helt enkelt extra boyta!
www.villavagnar.com

Fortfarande något du undrar?

Fyll i kontaktuppgifter så hör vi av oss!